Magas fehér szegélylécek

99 %-ban fa alapú, úgynevezett MDF lemezből készült laminált szegéylécek. Az MDF táblák fenntartható és megújuló erdőkből származó alapanyagból készülnek, így kevésbé terhelik a környezetet mint a műanyag lécek.

M75 profil: 7,5 cm magas, modern dizájn. 18 mm vastag, 2,75m hosszú MDF fóliázott fehér szegélyléc. Felülete speciális selyemfényű fehér fóliával van bevonva, amelyet igény esetén vizes bázisú festékkel át is lehet festeni. Rögzítő és sarokelem is kapható hozzá, amely nagymértékben megkönnyíti a felszerelést, illetve eltakarja az illesztési hézagokat. Mérete 75 x 18 x 2750 mm.

M77 profil: 7,5 cm magas, klasszikus dizájn. 18 mm vastag, 2,75m hosszú MDF fóliázott fehér szegélyléc. Felülete speciális selyemfényű fehér fóliával van bevonva, amelyet igény esetén vizes bázisú festékkel át is lehet festeni. Rögzítő és sarokelem is kapható hozzá, amely nagymértékben megkönnyíti a felszerelést, illetve eltakarja az illesztési hézagokat. Mérete 75 x 18 x 2750 mm.

M90 profil: 9 cm magas, modern megjelenésű MDF fóliázott fehér szegélyléc. Kevésbé robosztus  mint az M75 vagy M77 profil, viszont az ár mellett további nagy előnye hogy az egyenetlen falakhoz könnyebben igazítható. Felülete a többi magas lécünknél már jól bevált speciális selyemfényű fehér fóliával van bevonva, amelyet igény esetén vizes bázisú festékkel át is lehet festeni. Rögzítése a D-M61 lécekhez használt klipszekkel vagy ragasztással történhet, sarokelem nem kapható hozzá. Takarási mérete rögzítő klipsszel szerelve 90 x 18 x 2600 mm.

M91 profil: 9 cm magas, modern megjelenésű MDF fóliázott fehér szegélyléc. Kevésbé robosztus  mint az M75 vagy M77 profil, viszont az ár mellett további nagy előnye hogy az egyenetlen falakhoz könnyebben igazítható. Felülete a többi magas lécünknél már jól bevált speciális selyemfényű fehér fóliával van bevonva, amelyet igény esetén vizes bázisú festékkel át is lehet festeni. Rögzítése a D-M61 lécekhez használt klipszekkel vagy ragasztással történhet, sarokelem nem kapható hozzá. Takarási mérete rögzítő klipsszel szerelve 90 x 18 x 2600 mm.